Mark

Mark Kronenburcht

Wie ben ik. Enerzijds ben ik vader, man, opvoeder/verzorger, anderzijds ben ik trainer en coach. Deze rollen in het leven vervul ik tegelijkertijd maar zelden door elkaar. Als eerst ben ik ben vader van twee fijne en bijzondere kinderen, een dochter en een zoon. Ten tweede Ik ben man voor mijn liefhebbende vrouw waarmee ik nu een samengesteld gezin vorm. Hierdoor is de rol van opvoeder/verzorger ontstaan en pas ik die toe op de drie kinderen van mijn vrouw.
Nadat  30 jaar heb gewerkt te in de wegenbouw, heb ik uiteindelijk besloten om het roer compleet om te gooien.  Tijdens mijn loopbaan heb ik veel leidinggevende posities bekleed, vanuit dir rol heb ik ervaren hoe fijn het is om mensen te kunnen en mogen helpen met hun ontwikkeling, dat heeft mede geleid tot besluit. Kortom ik ben nu Trainer, coach, business coach. In mijn rol als (business)coach, trainer kan ik meer mensen helpen met hun ontwikkeling. Stel je voor dat iedereen die ik help ook op zijn / haar werk die ontwikkeling kan toepassen, dan krijg je krachtige organisatie die gesteld staan voor de toekomst, Dat wil ik bereiken. Als je kennis wilt maken klik dan hier.

Aantal coachingsuren

Aantal mensen geholpen

Een gaaf gegeven

Trainingen per jaar

“Zonder jezelf zal er nooit een samen zijn”

Dit is niet alleen een mooie oneliner van mijn pen maar ook een zin waarvan ik de waarde heb leren kennen. Ik heb mij niet altijd in een relatie zo op mijn plek gevoeld als nu. Ik ben zoekende geweest en wist niet waar het aan lag totdat ik mij als persoon ging ontwikkelen. Ik kwam door mijn persoonlijke groei terug op de frequentie die bij mij paste. Hierdoor kwamen er mensen in mijn omgeving die bij mijn frequentie aansloten. Verbinding maken werd een stuk makkelijker.  Dit geldt voor mijn privésituatie maar ook voor mijn professionele-situatie. Nu kan ik mij verbinden met de juiste persoon als partner en met de mensen die verschijnen in mijn omgeving. Nu ik mij op de juiste frequentie begeef en mijn belemmerende overtuigingen heb ingeruild, kan ik dat doen wat ik echt wil, jou helpen.

Mark