Kronenburcht

Mark Kronenburcht

Organisaties duurzaam verbeteren dat wil ik bereiken door de mens te ontwikkelen.

Ik vervul een aantal rollen in mijn huidige leven. Ik vervul de rol van vader van twee fijne en bijzondere kinderen, partner van een geweldige vrouw en ik vervul de rol van trainer/coach.

Deze rollen in het leven vervul ik tegelijkertijd maar zelden door elkaar, tenminste dat is wat ik nastreef.

Na 30 jaar heb gewerkt te hebben in de wegenbouw, werd het tijd om het roer compleet om te gooien. Tijdens mijn loopbaan heb ik veel leidinggevende posities bekleed, vanuit die rol heb ik ervaren hoe fijn het is om mensen te kunnen en mogen helpen met hun ontwikkeling.

Mensen helpen en projecten tot een goed eind brengen bleek soms een lastig evenwicht waardoor ik besloten heb mij volledig op de ontwikkeling van de mens te richten.

Als trainer / (business) coach kan ik meer mensen helpen met hun ontwikkeling teams en organisaties groeien en bloeien met deze ontwikkeling mee.  Als je kennis wilt maken klik dan hier.

Aantal coachingsuren

Aantal mensen geholpen

Een gaaf gegeven

Trainingen per jaar

Zonder jezelf zal er nooit een samen zijn

Dit is niet alleen een mooie oneliner van mijn pen maar ook een zin waarvan ik de waarde heb leren kennen. Ik heb mij niet altijd in een relatie zo op mijn plek gevoeld als nu. Ik ben zoekende geweest en wist niet waar het aan lag totdat ik mij als persoon ging ontwikkelen. Ik kwam door mijn persoonlijke groei terug op de frequentie die bij mij paste. Hierdoor kwamen er mensen in mijn omgeving die bij mijn frequentie aansloten. Verbinding maken werd een stuk makkelijker.  Dit geldt voor mijn privésituatie maar ook voor mijn professionele-situatie. Nu kan ik mij verbinden met de juiste persoon als partner en met de mensen die verschijnen in mijn omgeving. Nu ik mij op de juiste frequentie begeef en mijn belemmerende overtuigingen heb ingeruild, kan ik dat doen wat ik echt wil, jou helpen.

Mark