Team ontwikkeling

Bedrijfstrainingen samen met Steyn&Allberg. Door mijn partnerschap met Steyn&Allberg is het mogelijk geworden om u een breed scala aan trainingsprogramma’s aan te bieden. Alle trainingen zijn met zorg samengesteld en stromen over van gezamenlijke kennis en ervaringen.  Bovendien zijn  op alle trainingen 3 principes van toepassing.

Uiteraard is u belachelijk goed willen helpen daar één van. De andere twee zijn “proactief” en “hoe dan wel” . Wilt u meer weten wat die principes voor uw organisatie betekenen klik dan hier. De trainingen zijn onder te verdelen in drie hoofdgroepen, namelijk:

  • Leiderschapstrajecten
  • Communicatie trainingen
  • Duurzame inzetbaarheid
doelloos

Trainen zonder doel is doelloos

De tijd dat alleen een motiverende training van medewerkers toereikend was voor het realiseren van de doelstellingen ligt achter ons. Daarom besteed ik voor mijn bedrijfstrainingen samen met Steyn&Allberg ook ruim aandacht aan het proces en helpen wij, jou of je management met behulp van onze BOOST-aanpak.

Met deze BOOST-aanpak gaan wij een stap verder.
De wereld verandert en wij moeten mee veranderen. De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden is de laatste jaren ongekend. Het is de taak van directies en management om dit proces goed aan te sturen terwijl de ambities en commerciële doelstellingen centraal staan. Een enorme uitdaging die je niet alleen hoeft aan te gaan. Omdat ik dit proces begrijp en doorgrond kan ik je hierbij ondersteunen. Wilt je meer weten? Klik hier voor een kennismaking

Maatwerk

Time management, effectief communiceren, situationeel leiderschap, persoonlijke effectiviteit, teambuilding, gespreksvaardigheden, verander management, slechts een greep uit alle mogelijke trainingen.

Elke training is maatwerk, er wordt geen standaard training uit de database gehaald en uitgerold. Samen met u bepalen wij de leerdoelen. Dit gesprek dient als basis voor het definitieve trainingsprogramma die past bij uw organisatie en bij de mensen die u hun ontwikkeling gunt.

trajecten