Aanbod

Ontwikkel je de mens dan ontwikkel je jouw bedrijf/afdeling/team.
Elke organisatie bestaat uit mensen. Deze mensen zijn het productiemiddel. Een goed lopend en groeiend bedrijf beschikt over goed functionerende productiemiddelen.  Om je bedrijf/afdeling/team te laten groeien en bloeien dienen de mensen dus over hun volledig potentieel te kunnen beschikken.

Het creëren van persoonlijk leiderschap in elke laag van de organisatie is essentieel. Wanneer je de mens dan ook de tools geeft voor een effectieve communicatie dan is de groei van jouw onderneming een gegeven.

Gemotiveerde medewerkers met een hoog  verantwoordelijkheidsgevoel wil jij toch ook in jouw bedrijf?

Hoe worden jouw doelen haalbaar?

Jouw doelen worden haalbaar door ontwikkeling van teams of door middel van persoonlijke trajecten.
Wat jouw doelen zijn? Dat gaan we samen analyseren.

Laten we samen gaan onderzoeken aan de hand van de doelen of we teams gaan ontwikkelen of de mensen door middel van 1 op 1 persoonlijke begeleiding

Alvast meer weten over team ontwikkeling? klik hier

Wil je liever meer weten over 1 op 1 begeleiding en of business coaching? klik dan hier

targets
team ontwikkeling

Team ontwikkeling

Centraal bij het vaststellen van de doelen van de team ontwikkeling staat de vraag: “Wat dienen uw mensen straks beter te kunnen?” Uw antwoorden worden vertaald in een op maat gemaakte training met inhoud van de huidige tijdsgeest

Deze inhoud wordt samengesteld aan de hand van mijn kennis en ervaring  en uit de pakketten van Steyn&Allberg

Op alle trainingen zijn 3 principes van toepassing. Uiteraard is u belachelijk goed willen helpen daar één van. De andere twee zijn “proactief” en “hoe dan wel” .

Wilt u meer weten wat die principes voor uw organisatie kunnen betekenen, klik dan hier.

 

Business Coaching

Business coaching is het beste van twee werelden. Business coaching is persoonlijke coaching en training in één, geheel persoonlijk en op maat gemaakt.

Een organisatie runnen of grote projecten leiden is net topsport, het vraagt een optimale inzet van alle kwaliteiten van jou en jouw medewerkers. Om die kwaliteiten optimaal te benutten heeft een topsporter een coach.  Het maximale uit jouw medewerkers halen wil jij toch ook?

Er zijn verschillende trajecten mogelijk. Een jaar traject een halfjaar traject en losse afspraken. Welk traject je ook kiest, het begint met duidelijk krijgen van het doel. Elke traject zal tevens ondersteunt worden door een uitgebreide talenten check van My Talentboard.

business coaching
life coaching

Persoonlijke Coaching

Hoezeer ik niet van één vaste methodiek ben, heb ik ervaren dat ACT een zeer krachtige coaching wijze is.
De letterlijke betekenis van ACT is Acceptance and Commitment Therapy.

ACT is een evidence based methodiek van gedragstherapie die is gebaseerd op positieve psychologie. Dit betekent niet dat we jouw negatieve gedachten gaan vervangen voor positieve gedachten, want dat werkt niet.
Act is een nieuwe vorm van gedragstherapie, die verschillende werkzame technieken met elkaar combineert

Met ACT leer jij je gedachten minder serieus te nemen en helpt je negatieve ervaringen ruimte te geven in jouw leven.

Klik hier om gelijk een afspraak in te plannen.