Aanbod

Aanbod coaching en trainingen. Je bent nu een kleine stap verwijderd van het ontdekken van de beste versie van jezelf. Je belemmerende overtuigingen kunnen overboord om ruimte te maken voor ontwikkeling. Ik kan mij goed voorstellen dat dit voor jou een lastige stap is. Ik help je graag bij het nemen van die stap. Ik heb zelf die stap ook ooit genomen en de hulp die ik daarbij ontving was meer dan welkom.  

Wanneer je jezelf eenmaal de ruimte gunt om nieuwe overtuigingen toe te laten , zal het onwennige snel ruimte maken voor nieuwsgierigheid en ontwikkeling. Dit proces heb ik ook doorlopen. Ik ervaar nu meer rust en heb meer energie, waardoor ik nu dat kan doen wat ik wil doen. Ik heb een nieuwe basis gelegd voor mijzelf en daarbij ook mijn omgeving. Jij bent ook een onderdeel van die omgeving. Vanuit dit principe heb ik voor jou een aanbod coaching en trainingen uitgewerkt.

business coach
Kennismaken

Gesprek aanbod coaching en trainingen

Of ik jou nu persoonlijk ga begeleiden of dat ik jouw afdeling help te ontwikkelen, het is belangrijk dat er een connectie voelbaar is tussen jou en mij. Een kennismakingsgesprek is een logische start.

Wil je persoonlijke begeleiding dan kunnen we de kennismaking wandelend doen in één van de mooie gebieden die Nederland rijk is. Uit ervaring weet ik dat een kennismaking in de natuur vele drempels wegneemt en als veilig ervaren wordt. Stiltes zullen niet als ongemakkelijk worden ervaren, maar juist als mooie aanvulling.

Wil je jouw team ontwikkelen, dan kom ik graag bij jou langs op kantoor om te bespreken welke elementen je medewerkers na de training beter moeten kunnen.

Voel je je prettiger bij een gesprek online, geef dat dan aan in het contactformulier. Ik zal dan naar jouw mail-adres een Zoom-link sturen.

ACT Coaching

Act coaching. De letterlijke betekenis van ACT is Acceptance and Commitment Therapy. ACT is een evidence based methodiek van gedragstherapie gebaseerd op positieve psychologie. Dit betekent niet dat we jouw negatieve gedachten gaan vervangen voor positieve gedachten. Act is een nieuwe vorm van gedragstherapie, die verschillende werkzame technieken met elkaar combineert. 

Ik help je los te maken van je gedachten en laat je afscheid nemen van je belemmerende overtuigingen. 

Net als het kennismakingsgesprek kan het wandelend of digitaal. Ik verneem graag van je wat jouw voorkeur heeft.
Klik hier om gelijk een afspraak in te plannen.

ACT Guide
Coaching

Business Coaching

Business coaching is het beste van twee werelden. Business coaching is life coaching en training in één, geheel persoonlijk en voor jou op maat gemaakt. Elke topsporter heeft een coach om fit te blijven en prestaties te vergroten.  Als manager wil jij toch ook optimaal presteren en net dat stapje extra bereiken. Dit  wil je toch ook voor je medewerkers?

Ik ben graag jouw sparringspartner. Wil je graag even sparren en kijken wat ik voor jou kan betekenen, Klik hier en maak gelijk een afspraak.

Bedrijfstrainingen

Door mijn partnerschap met Steyn&Allberg is het mogelijk geworden om u een breed scala aan trainingsprogramma’s aan te bieden. Alle trainingen zijn met zorg samengesteld en stromen over van gezamenlijke kennis en ervaringen.  Op alle trainingen zijn 3 principes van toepassing. Uiteraard is u belachelijk goed willen helpen daar één van. De andere twee zijn “proactief” en “hoe dan wel” . Wilt u meer weten wat die principes voor uw organisatie kunnen betekenen, klik dan hier.

De trainingen zijn onder te verdelen in drie hoofdgroepen, namelijk:
Communicatie trainingen
Leiderschapstrainingen
Verkooptrainingen.

bedrijfstraining